AVL Mundo

Stichting AVL Mundo, opgericht in 2008 door kunstenaar Joep van Lieshout, is een culturele vrijhaven in het westelijk havengebied van Rotterdam. Wij zijn een actieve en ambitieuze speler in de (Inter)nationale kunstwereld. In industriële ruimtes programmeren wij tentoonstellingen, voorstellingen, educatie en andere activiteiten met jonge en oude getalenteerde makers. In de komende jaren gaan wij op onze grond een grootschalig project cultureel centrum van 7000 m2 ontwikkelen. Dit project, genaamde De Brutus is een plek voor solo – en groepstentoonstellingen van kunstenaars, voor performances,voor muziek en voor grote meeslepende installaties van Atelier Van Lieshout te zien in een kruip-door-sluip-door-depot. 

De Brutus is een gratis toegankelijk centrum die een brug slaat tussen kunst en de wereld om ons heen, een cadeau aan de stad Rotterdam, een nieuw cultureel landmark in het rauwste randje van de stad. Het project staat in de steigers: zet u samen met ons de schouders eronder en wordt u founding father, founding mother of founding baby met de mogelijkheid uw naam te verbinden aan een van de onderdelen van dit spannende onafhankelijke cultuurcentrum?

Bel of mail ons gerust voor een kennismaking, vol trots laten wij u de plannen zien en leiden we u rond. Samen onderzoeken we of er een match is met onze stichting en wat we voor elkaar kunnen betekenen.  

Contact­gegevens