Geef kunst & cultuur door

Nalaten aan Rotterdamse kunst en cultuur

De kunst- en cultuurwereld van Rotterdam is voortdurend in beweging. Er is veel en uitgebreid aanbod en nieuwe initiatieven blijven opkomen. Dit aanbod heeft u nodig: als bezoeker, deelnemer en zeker ook als liefhebber! En wat is er nu mooier dan deze liefde met anderen delen. Bijvoorbeeld door een Rotterdamse culturele instelling op te nemen in uw testament. Hierover praten is niet altijd vanzelfsprekend, maar het is wel belangrijk om uw wensen op tijd vast te leggen. Daar kunt u eigenlijk niet vroeg genoeg mee beginnen. 

Een culturele instelling opnemen in uw testament en hierover praten is niet vanzelfsprekend. Ikwashier is opgericht om meer aandacht te vragen voor nalaten aan cultuur en is gespecialiseerd in het begeleiden van gesprekken die gaan over giften en nalaten. Uw wensen zullen altijd leidend zijn. Wilt u hier meer over weten of iemand van de stichting hier persoonlijk over spreken, dan is dat altijd mogelijk door contact te zoeken met iemand van ons Ikwashier via info@ikwashier.nl.

Uw wensen zijn leidend

In Rotterdam zijn bijna zestig culturele instellingen aangesloten bij Ikwashier010. Zij gaan graag persoonlijk met u in gesprek om uw wensen en voorkeuren te bespreken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een specifiek project of aandachtsgebied te steunen. Zo bent u altijd zeker dat uw nalatenschap of gift ten goede zal komen aan de instelling die u na aan het hart ligt.

Hoe werkt nalaten